Hvordan finne de beste tilbudene?

hvordan finne de beste tilbudene?

Leser du dette nå? Det betyr at du er en person som er opptatt av fornuftig bruk av penger og lønnsom shopping. Vi i 1kupp liker det, og vil hjelpe deg å få de riktige tilbudene.

Fant noe? Ikke kjøp med en gang!

Det høres kanskje banalt ut, men la oss utdype det. Så snart du liker et produkt, ikke skynd deg for å kjøpe det. Du kan sikkert finne det billigere hos konkurrenten. Du kan finne samme produkt, men litt billigere ved å søke produktet opp i søkefeltet. Selv om varene koster det samme, kan du se på selgerens butikk. Kanskje blir det mer lønnsom levering eller rabatt ved første kjøp. Du kan også søke etter varene på Finn.no FINN.no – mulighetenes marked. Det er ikke bare brukte ting, men også nye produkter fra butikker og leverandører.

Bli en «ny» kunde

Noen butikker tilbyr rabatter for å tiltrekke seg nye kunder. Det er ofte en rabatt på det aller første kjøpet. Det kan være opptil 30% av opprinnelig pris. Noen ganger gir butikkene rabatter for å følge sidene deres på sosiale medier eller abonnere på nyhetsbrev.

Bruk produktsammenligningstjenester

Prisjakt Prisjakt – Kunnskap før kjøp og Prisguiden Prisguiden – Prissammenligning – Den enkleste starten på et godt kjøp er de mest brukte nettsider for å sammenligne priser på et bestemt produkt mellom nesten alle nettbutikker. Du slipper å gå gjennom alle mulige nettbutikker for å sjekke priser. Du for alt på et sted. Men du kan handle mye mer rimeligere på for eksempel Prisjakt. Vi har et godt tips for deg! Gå på Prisjakt.no og velg i kategorier «Dagens beste tilbud». Her samles utvalgte  produkter med ekstra god pris.

Kjøp på årets store salgs dager

Alle verdens store salg foregår omtrent på det samme tidspunkt hvert år. Videre får du oversikt over de største årets kampanjene.

Januarsalg

Januarsalg strekker seg gjennom hele måneden. Butikker vil bli kvit med gamle varer og kolleksjoner. Mange gleder seg for å handle billigere.

Spring Friday

Spring Friday er på en måte «vårens Black Friday». Spring Friday var tidligere kjent som Green Friday, og er den siste fredagen i april. Mange butikker har gode tilbud. Ofte starter salg fra mandag og kalles Spring Week. 

Singles` Day

Singles` Day opprinnelig kalt Bachelors` Day.

Singles` Day feieres 11. november hvert år, der ett-tallene sammen symboliserer at single personer står sammen. Butikker begynner ofte med Singles` Day for å ta unna litt av trykket på Black Friday, med like gode tilbud.

Black Friday

Tradisjonelt sett er denne dagen begynnelsen på julehandelen. Black Friday er den siste fredag i november. Butikker tilbyr de største rabattene i året denne dagen.

Cyber Monday

Cyber Monday kalles den første mandag etter Black Friday og er fortsettelse av Black Fridays week.

Romjulssalg

Romjulssalg starter når alle gaver ble kjøpt og gitt. Denne perioden har en rekke produktet gode rabatter.

Få tilgang til unike kupp

Hva hvis alt dette er ikke akkurat det du leter etter? Hvis de største salgsdagene kommer senere og butikkene tilbyr ikke attraktive rabatter, har du da en mulighet for et godt kjøp? Svaret er JA!  Vi i 1kupp er opptatt av at våre kunder handler rimelig og trygt. 

Hva er 1kupp og hva bør man gjøre for å bruke alle fordeler?

1kupp er en app med unike kupp som man ikke får i nettbutikker eller hos leverandører. Spesielle priser gjelder kun for 1kupp brukere. Vi sørger for at kuppene er eksklusive, og at det ikke er billigere alternativer på markedet. Å bruke appen er enkelt og gratis. Du går aldri glipp av et artig kupp.

Last ned appen her:

Apple

Android

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.