Hvorfor bli partner med 1kupp?

bli 1kupp partner

Er du fortsatt i tvil om du vil bli partner med 1kupp? Da er det minst fire grunner for å gjøre det.

1. Ekstra markedsføring

I 1kupp bruker vi alle tilgjengelige markedsføringskanaler. For eksempel Google-annonser, nyhetsbrev på e-post, sosiale medier og mye mer. Og all markedsføringen vår vil fokusere på «teasing» av hvilke tilbud dere legger til. Er det f.eks Airpods vil vi vise produktet sammen med deres logo og vår branding for å vekke interesse. Vi vil ikke gi pris før potensielle kunder laster ned appen, men gi noen hint.
Vi sender og ut push varsel til alle brukerne av appen hver dag i «primetime». Her promoteres produkt og deres firma. Kuppene dine blir umulig å gå glipp av!

2. Stabil strøm av nye kunder

Vi jobber kontinuerlig for å tiltrekke nye kunder. Ved å bli partner med oss får du tilgang til 1kupp sin kundebase over hele Norge. Alle skal vite om tilbudene dine!

3. 1kupp-bruker er din lojale kunde

Brukerne våre vet at vi samarbeider kun med seriøse norske aktører. Kundens trygghet er viktig for oss. 1kupp-brukere er klare til å prøve fordi de stoler på oss, og vi stoler på våre partnere. Derfor får vi positive anmeldelser og anbefalinger fra flere og flere nye brukere til 1kupp, som senere blir dine faste kunder.

4. 1kupp er den beste måten å tømme lageret ditt.

Har du varer som går ut på dato snart? Vil du bli kvitt med gamle kolleksjoner? Vil du tømme lageret ditt? Da er 1kupp din beste assistent! Ønsker du å få flere lojale kunder? Ta kontakt med oss https://www.1kupp.no/kontakt-oss/

Du kan lese mer om hvem allerede er med på laget her Partnere – 1Kupp – Se våre flotte partnere!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.