Hvordan tjene ekstra penger på Black Friday og Cyber Monday?

black friday

Black Friday og Cyber Monday kan være en beste tid i året for nettbutikker. Du bør imidlertid ikke utsette forberedelsene til siste dag. Planlegging av markedsføringsstrategien din på forhånd maksimerer fortjenesten. Her er fem tips for å hjelpe deg med å bli klar til det.

1. Lag en kundeliste for e-postmarkedsføring og beskriv målgruppene dine

Å samle e-postadresser tar tid, så det er viktig å starte så tidlig som mulig.

Be kundene om å abonnere på nyhetsbrevet med spesialtilbud, eller tilby informasjon om produktene dine. Kom med inspirasjon.

2. Sosiale medier

Sosiale medier overlater en unik sjanse for å kommunisere med sine kunder på en personlig måte. Det hjelper med å bygge merkevare, å dele innhold og øke lojalitet til sin bedrift og sitt merke.

Det finnes to måter å bli synlige i sosiale medier: organisk (kundens referanser og tilbakemeldinger, nyttig innhold osv.) og betalt (annonser, partnerskap med influensere osv.)

3. Nettsideoptimalisering

Nettsidens lastetid påvirker fluktfrekvensen direkte. Fluktfrekvensen betyr hvor mange potensielle kunder som besøkte nettsiden din forlot den umiddelbart. Dette er veldig aktuelt for Black Friday og Cyber Monday når det er mange på nettsiden samtidig. Dette er grunnen til at du må optimalisere nettsiden din og sørge for at den lastes så raskt som mulig.

4. Analyser varer

Før Black Friday bør du analysere dine produkter for å fremheve produktene som selges best. Tenk gjennom kategorier eller søke ord som er «morsomme gaver», «gaver for besteforeldre» osv.

5. Lag egen markedsføringsstrategi

Å lage en god salgsstrategi er ganske vanskelig og krevende jobb. Hvis du aldri gjorde det før, ta kontakt med vår Gründer her Kontakt Renoma – Hva kan Renoma hjelpe deg med. Han kan alt om moderne markedsføring, merkevarebygging og online renommé, og kommer gjerne med flere unike forslag slik at du skal trives med salg.

Har du gjort alt dette, men uansett ønsker seg mer salg, rykte og nye potensielle kunder? Bli vår ny partner og får en ny salgs kanal med alle følgende fordeler. Les mer her 1Kupp – Bli partner i vår app. Kunden vinner og dere vinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.