Vi har vært så heldige at vi har fått fikset mange solide partnere til 1kupp. Vi har først å fremst prøvd å fokusere på bedriftene lokalt, for å være med å bidra i lokalsamfunnet vårt, samtidig har vi noen andre aktører med på laget også.

Vi har som mål å levere kupp innenfor tre hovedkategorier; Produkter, opplevelser og Abonnementer, med en rekke aktører innenfor forskjellige underkategorier. De var har på laget så langt er:

Kosttilskudd: Proteinfabrikken og Vitaelab

Lyd: Sorround.no og Speakon.no

Friluftsliv: Hektapatur.no

Elektronikk: Hyreglobal.com

Beauty: Green spirit

Mat: Adams matkasse og Spekemat kompaniet AS

Abonnementer: Release.no

Møbler, hvitevarer mm: Finedesign.no og Importpris.no

Flere vil komme fortløpende.

De forskjellige aktørene har allerede begynt å publisere noen ganske rå kupp som vi har fått mye bra tilbakemeldinger på. 

Siden det hovedsakelig er ett dagskupp innenfor hver kategori, har vi blitt enige om å ikke ha for mange aktører innenfor hver underkategori. På den måten får alle partnerne våre sluppet til og har mulighet til å publisere kupp med jevne mellomrom. Dette fører videre til enda mer verdi for kunden, partnerne og oss i 1kupp.

Vi er fortsatt på utkikk etter nye interessante partnere hele tiden, og er åpne for samarbeid på tvers av de fleste bransjer!

Om du ønsker å bli partner er det bare å sende oss en forespørsel her: https://www.1kupp.no/bli-partner/ Her finner du også mer info om hva slags fordeler vi kan tilby som partner i 1kupp. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.